miercuri, 19 octombrie 2011

SA FACEM GALERIE !

Eu tare imi doresc de multa vreme sa ma implic in voluntariat ca asta simt eu ca as putea sa fac ce-l mai bine. Doar ca nefacand atata amar de vreme decat munca mea de zi cu zi m-am gandit  ca de fapt nu stiu sa fac nimic altceva si  cum sa ma duc eu la cineva care se ocupa cu voluntariatul si sa-i zic : As vrea si eu sa fac ceva , dar nu ma pricep la nimic...si nu prea am nici timp...de bani nu mai vorbesc...nu sunt nici prea sportiva...hmm... Si m-am simtit inutila.
Asa ca nu stiu daca as putea face parte dintr-o organizatie sau daca as putea sa fac  asta in mod constant, dar am inceput sa ma mobilizez in sensul asta si s-o iau incet, cu pasi mici. Ii urmaresc si eu pe oamenii mai "mari" si mai vizibili care imi plac si care ma inspira, accept provocari si ma las dusa catre drumul meu.
Unul din oamenii din bloggosfera care mi-e tare drag si pe care il urmaresc fix ca un invatacel in lumea asta noua pentru mine a online-ului e Chinezu . Si vad ieri pe blogul lui o postare tare faina. Cum ca o mana de bloggeri a acceptat provocarea de a juca un meci de baschet in scaune rulante cu echipa Fundatiei Motivation.
Si realitatea este ca eu am o mare admiratie pentru oamenii care isi depasesc limitele. Pentru oamenii care nu se dau batuti si care aleg sa traiasca normalitatea, si nu in limitele si prejudecatile impuse de o lume stramba si chinuita.  Si mi-e drag de ei ca-s oameni frumosi si de la care am multe de invatat.
Si m-am gandit atunci : Pfi sa fie de treaba ! De ce nu stiu eu baschet si nu sunt mai atletica ? Ca tare mi-ar fi placut sa particip la asa un eveniment cu asa oameni faini...Bine mai era si problema ca nici nu cred ca ma incadrez la categoria bloggeri chiar daca mai mazgalesc si eu din cand in cand pe prezentul blogg.
Si pe urma n-am mai fost la un meci de baschet din liceu. Mama, ce dor mi s-a facut ! Tare erau faine meciurile astea in liceu ! ( Hai Sava ! :))) )
Si indraznesc sa-l intreb pe Chinezu daca se pune si participarea in galerie. Si el zice ca se pune pe bune. Ca e important sa fi si in galerie.
Ei, nu ziceam eu ca pentru orice problema exista si o solutie ? Uite ca pot sa ma implic . Ca la facut galerie, slava Domnului, ma pricep si eu ! Si cred ca si voi ! Pai , hai, zic sa facem galerie ! Pentru ambele echipe !
Sambata, 22 octombrie 2011, intre 12.30 si 14.30 , pe arena Federatiei Romane de Baschet ( bulevardul Basarabia nr.39, sector 2, Bucuresti )
Ne vedem acolo !

2 comentarii:

  1. vreu si eu dar sa vad daca ajung si daca ma primesc,, Gabi

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ajungi de ce sa nu te primeasca, Gabi? Hai sa facem atmosfera ! Sa fie bucurie ! :))

    RăspundețiȘtergere