marți, 27 septembrie 2011

CITESTI SI DARUIESTI

Dragii mei prieteni nevazuti!
Daca tot ati ajuns aici si cititi acest post dati-mi o mana de ajutor. Nu v-as ruga asta daca n-ar fi pentru o cauza nobila, in care eu cred foarte mult si mi-e si foarte aproape de suflet.




Despre ce e vorba ! Grupul Editorial ALL a invitat 5 bloggeri cu greutate ( Cristina Bazavan, Marie Jeanne Schweffer, Sana Nicolau, Roxana Precu şi Marius Manole   ) sa citeasca cate o carte din Colectia Strada Fictiunii si sa posteze pe blogurile lor despre cartile citite. Pentru fiecare postare, Grupul Editorial ALL doneaza 10 carti catre un centru social ales de bloggeri. 
Fiecare din cei mentionati isi poate alege drept "ajutoare" alti posesori de blog care sa posteze despre cartile alese de ei sau despre o alta carte citita din aceeasi colectie. Fiecare leapsa onorata de un alt blogger este rasplatita de editura cu inca 5 carti. 
Ma simt norocoasa si onorata sa fiu unul din ajutoarele lui Marius Manole in campania " Doneaza citind.Intra in Clubul de fictiune ALL"organizata de Grupul Editorial ALL. Scopul campaniei este de a mări fondul de carte din centrele propuse şi de a asigura accesul la informaţie şi cultură persoanelor din medii defavorizate.
 
Asa ca m-am apucat de citit ! Cartile alese de mine sunt PS: TE IUBESC ! si MAGAZINUL DE SINUCIDERI.
Ei si aici ajung la ajutorul de care am nevoie de la voi ! Pentru fiecare comentariu la posturile mele ( care vor urma dupa citirea cartilor )  sau ale lui Marius Manole referitoare la cartea in discutie, editura mai doneaza o carte. Asa ca va rog : nu va abtineti ! Stiu ca treceti pe aici ! Lasati si o urma pentru ca si altcineva mai putin norocos ca voi sa poata citi. Hai ca nu e greu! Putem impreuna sa facem niste oameni fericiti ! Cu cat mai multe commenturi aici pe blog , la postarile care urmeaza, legate de cartile alese de mine, cu atat mai multe carti ! 
Se vor înregistra ca donaţii doar comentariile date în perioada 26 septembrie - 14 octombrie şi doar la postul în care se discută despre cartea din Strada Ficţiunii. Comentariile la alte posturi sau pe alte platforme social media, Facebook sau Twitter, nu vor fi înregistrate ca donaţii. La fel, nici comentariile offtopic, care nu se referă la cartea în discuţie.
Pot sa ma bazez pe voi ? Multumesc ! 

Un comentariu:

  1. Mi se pare un super proiect! Eu te sustin si sunt alaturi de tine si sper sa iasa cat mai bine treaba! Asa ca da...i'm in!D

    RăspundețiȘtergere